01601, м. Київ, вул. Стрітенська,
б. 10, оф. 323
ПН - ПТ 09:00 - 21:00
СБ - НД 09:00 - 16:00
1
Як обрати компанію із встановлення сонячних панелей?

Вибір підрядника є чи не найважливішим під час встановлення вашої сонячної електростанції. Обладнання можна обрати за класифікацією чи виробником та порівняти з аналогами. А от компанію із монтажу важко оцінити за стандартами. На українському ринку є чимало подібних фірм, де працюють досить кваліфіковані та досвідчені фахівці.

За якими критеріями обирають компанію:

  • Досвід роботи з монтажу та підключення сонячних батарей. В компанії мають працювати кваліфіковані співробітники, які знають, що робити та можуть встановити панелі за всіма стандартами. Про успішний досвід можуть свідчити фото та відеоматеріали, публікації в пресі та мережі Інтернет, а також відгуки клієнтів, яким були встановлені домашні сонячні електростанції.
  • Якісне та сертифіковане обладнання. Сонячні панелі, інвертори та інше обладнання повинне мати документи про походження та сертифікати відповідності. Це обов`язкова умова для того, щоб встановлене устаткування могло бути підключеним до «зеленого» тарифу.
  • Репутація на ринку. Позитивні відгуки клієнтів – це плюс для компанії, але вони можуть не зовсім вірно відображати реальну картину справ. Однак, якщо компанія має погані відгуки від клієнтів, краще обрати іншу фірму.

Як знайти найкращу компанію із підключення сонячної електростанції

Після перевірки вищезгаданих критеріїв, виникає питання, як обрати компанію серед тих, хто відповідає всіх вимогам? Найкращу фірму слід обирати за наступними опціями та якостями:

  • Гарантія на монтажні роботи. Змонтована сонячна електростанція має специфічно спроектовану конструкцію, на яку має надаватись гарантія. Тому, якщо є вибір між підписанням договору із кількома компаніями, перевагу варто надати фірмі, яка має багатший досвід та надає найбільш довгострокову гарантію на монтажні роботи.
  • Ретельний підбір субпідрядників та ефективний нагляд за ними. Для виконання окремих робіт під час монтажу обладнання, підрядники часто користуються послугами субпідрядників. Найкращі компанії не приховують той факт, чому і для чого наймають субпідрядників, та неодмінно контролюють їх на всіх етапах монтажних робіт. Коли субпідрядник виконує певну вузько спрямовану роботу, або має довгострокові відносини з компанією-підрядником, все має бути гаразд. Але слід остерігатись фірм, всі роботи яких виконують субпідрядники, або назва яких в контракті відрізняється.
  • Надійність та авторитет компанії. Перехід на сонячну енергію – досить вагома інвестиція у ваш будинок, тому слід запрошувати підрядника, якому ви однозначно довіряєте. Кращі компанії перед початком монтажу ретельно вивчать усі особливості вашого будинку, щоб зрозуміти, яке саме обладнання буде оптимальним для енергосистеми та органічно впишеться в дизайн. Перед тим, як запросити фірму, яка встановлює сонячні панелі, слід відповісти на питання, чи ви бажаєте з нею мати справи.

Досвідчені фахівці української компанії SmartEco з радістю допоможуть вам перейти на сонячну енергію. Є лінійка готових рішень, спеціально адаптованих та повністю сертифікованих під «зелений» тариф. Компанія надає гарантію на монтажні роботи і документально відповідає за надані послуги. Зверніться до SmartEco – отримайте досвідченого та надійного партнера, якому можна довірити інвестиції у вашу енергонезалежність.

ПОВЕРНУТИСЯ НА ПОЧАТОК
КОМЕНТАРІ
Залишити свій коментар
ВАС ТАКОЖ ЗАЦІКАВИТЬ
Залиште заявку на консультацію, і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
Адреса
01601, м. Київ, вул. Стрітенська,
б. 10, оф. 323
Режим роботи
ПН - ПТ 09:00 - 21:00
СБ - НД 09:00 - 16:00