01601, м. Київ, вул. Стрітенська,
б. 10, оф. 323
ПН - ПТ 09:00 - 21:00
СБ - НД 09:00 - 16:00
1
Що обирають фермери по всій Європі, коли мова йде про сонячні панелі

Постачальники сонячних батарей та накопичувачів енергії спостерігають зростання попиту фермерів по всій Європі у відповідь на розвиток технології та занепокоєння з приводу зростання цін на енергоносії.

Сьогодні виросло нове покоління технологій, яке більш відкрите до інновацій. Професійні топменеджери, що залучені землевласниками для ефективного управління ресурсами, шукають найкращі шляхи для досягнення максимальної комерційної вигоди.

Фермерам стає легше отримати доступ до сонячної енергії, оскільки розподільні мережі розширюються як географічно, так і в асортименті продуктів та рівнів підтримки альтернативної енергетики. Більшість європейський розподільчих компаній вже відчувають значне зростання попиту фермерських господарств до сонячної енергії.

Економія витрат енергії за допомогою відновлювальних джерел енергії

Електроенергія ― це велика стаття витрат для фермерських господарств, залежність від рівня комунальних послуг не дає можливості ігнорувати це питання. А той факт, що міжнародні тенденції рухаються в бік субсидування альтернативної енергетики, заставляє серйозно задуматися про заощадження на пальному.

Тим часом, багато сільських підприємців прагнуть скоротити викиди СО2 з правових та етичних причин. Фермери, як і всі інші верстви населення, піддаються загальному моральному впливу суспільства. Все частіше великі та малі постачальники встановлюють високі стандарти охорони здоров’я та добробуту, і багато хто наполягає на використанні відновлюваної енергії.

“Люди іноді забувають, що сільське господарство ― це бізнес, і потрібно інвестувати технології, щоб досягти успіху, щоб організувати бізнес максимально вигідним та ефективним”, ― каже Пол Спронк, керівник відділу “Selected Markets International”. “Нові власники земель намагаються досягти максимальної віддачі від своїх активів та вирішення багатьох ризиків, створюючи стійку спадщину для майбутніх поколінь.”

Впровадження нових інноваційних технологій має вирішальне значення як для ведення бізнесу в сільській місцевості, так і для того, щоб зберегти його привабливість для наступних поколінь. За широким використанням технологій збереження ресурсів сьогодні майбутнє.

Фермери роблять ставку на якісні системи відновлюваної енергетики

Якісні фотоелектричні системи перетворюють енергію сонця, щоб виробляти чисту енергію, яка допомагає захищати та зберігати сільський бізнес по всій Європі. Це можливість впевнено готуватися до майбутнього, спокійно спостерігаючи за цінами на електроенергію, які постійно зростають.

В ідеалі фермери хочуть, щоб сонячні панелі прослужили так довго, як і дахи, на яких вони розташовані. Скляні модулі Solarwatt Vision надійні, довговічні та обладнані для використання у будь-яких погодних умовах. З 2-мм скляним склом спереду та ззаду фотоелементи повністю захищені від проникнення вологи та газів, тому зберігають високий рівень продуктивності десятиліттями. Це також підвищує вогнестійкість панелей, оскільки скло не горить, а тому є більш безпечним варіантом.

Модулі обов’язково проходять випробування і здатні витримувати густі снігові покриви та агресивні гази. Обсяг виробництва енергії залишається стабільним з року в рік. SOLARWATT пропонує 30-річну гарантію на панелі та їх продуктивність. Гарантія покриває витрати на ремонт та заміну, транспортування та переустановку через місцевих підрядників.

Сонячні панелі популярні серед шведських фермерів

Скляні модулі Vision дають в середньому на 35% більшу віддачу та досягають стабільних показників. Скло ― це довговічний та переробний матеріал, а сучасні методи виробництва дають можливість значно скорочувати енергоспоживання.

Фермери користуються надійними системами зберігання. Інвестиції у високоефективні розумні батареї для зберігання енергії, виробленої сонцем, дає змогу використовувати її у час низької сонячної активності.

Завдяки покращеній герметизації та пристрою проти крадіжок, наземні модульні системи зберігання MyReserve від Solarwatt також можна встановлювати на вулиці.

Сонячні панелі плюс сховище

Компанія запускає нову версію блоку управління MyReserve Command, яка здатна приймати максимальну напругу постійного струму в 1000 вольт. Це дає змогу інтегрувати до 22 модулів на один блок управління. Оновлювати програмне забезпечення для акумулятора MyReserve Command 25 можна через Інтернет. За умови, що власник дав на це згоду та зберігає той самий високий рівень захисту та безпеки.

«Solarwatt дуже успішно використовується на фермах по всій Європі. Ідеально підходить для сонячних панелей плюс сховище для енергії, оскільки фермерські будівлі, як правило, мають великі дахи, високе споживання енергії та високі рахунки за електроенергію. Наші рішення допоможуть скоротити витрати відразу і на наступні десятиліття. Панелі SOLARWATT ― це правильний вибір специфічних середовищ сільськогосподарських виробництв, де високий рівень аміаку та пилу. Solarwatt гарантує довгий термін експлуатації в цих умовах. Ми піклуємося про наступні покоління, яким ви передасте ваш успішний бізнес», – додав Пол Спронк.

ПОВЕРНУТИСЯ НА ПОЧАТОК
КОМЕНТАРІ
Залишити свій коментар
ВАС ТАКОЖ ЗАЦІКАВИТЬ
Залиште заявку на консультацію, і ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
Адреса
01601, м. Київ, вул. Стрітенська,
б. 10, оф. 323
Режим роботи
ПН - ПТ 09:00 - 21:00
СБ - НД 09:00 - 16:00